Autovuokraamo Oulu

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Oulu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oulu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oulu miniopas

Autovuokraamo Oulu

Autonvuokraus Oulu

Oulu (ruots. Oulu) sijaitsee Lounais osa Pohjois-Suomen – maaseudulla Pohjois-Pohjanmaalla, jossa Oulujoki (Oulun alv) virtaa Pohjanlahteen.Oulu on maan 6 suurin ja Pohjois-Suomen suurin kaupunki. Se perustettiin vuonna 1605 Ruotsin kuningas Kaarle IX, ja on siten yksi Suomen vanhimmista kaupungeista.

On olemassa useita matkailukohteita Oulussa. Yksi suosituimmista on rauniot Linnan Oulu (Oulun linna) ja palatsin Holmen Ulejoki (Oulu alv) – alun perin rakennettu ruotsalaisten 1590, mutta osittain tuhoutunut salamanisku vuonna 1793. Linnan torni (alun perin rakennettu vuonna 1875 kuin tähtitieteellisten observatorietårn) on kahvila kesällä.

Muuten, ennen kaikkea, Technopolis, vanhin teknologiakylä (1892) – ja sata vuotta nuorempi tiedekeskus Tietomaa mainittu. Vuonna Tietomaa on toimintaa koko perheelle. Oulussa on myös useita suuria puistoja, ja “kulttuurin saaret” Pikisaari (käsi-ja taideteollisuus) ja Turkansaaren (Open Air Museum) on suosittu kohde myös.

Oulun lentoaseman International Airport, joka sijaitsee 15 km keskustan ulkopuolella, on Suomen toiseksi vilkkain.