Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rheine

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rheine sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rheine miniopas

Autovuokraamo Rheine

Autonvuokraus Rheine – Kuva: © Tubantia

Rheine, ja noin. 77000 asukasta (2008), joka sijaitsee Ems-joen osavaltiossa Nordrhein-Westfalenissa – kaikki Länsi- Saksassa .Kaupunki osti kaupungin oikeudet 1327, mutta tuhoutui täysin vuonna 30-vuotta sodan vuonna 1600.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat Rheine luostari Bent Lage, joka perustettiin vuonna 1437, mutta valmistui vasta 200 vuotta myöhemmin. Tänään entisen luostarin museo. Yksi viehätys toisenlaisen on vanha suola Saline Gottesgabe peräisin 1400-luku – joka on myös nykyisin museona.

Seuraava historiallisella Markuksen aukiolla on keskiaikainen Pyhän Dionysios – ja naapurimaiden omaisuutta, huomaamme, että noin 100 vuotta vanha Pyhän Antoniuksen Kirche, joka on korkein kirkontorni Westfalenissa (102 metriä).

Suosituimpia kohteita lapsiperheille eläintarha NaturZoo Rheine, joka on perustettu vuonna 1936. Tässä on 300 eri eläinlajeilla.

Lähin suuri lentokenttä on Münster / Osnabrück Airport – noin. 25 km kaakkoon Rheine.

Suomi