Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rheine

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rheine sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rheine miniopas

Autovuokraamo Rheine
Autonvuokraus Rheine – Kuva: © Tubantia

Rheine, ja noin. 77000 asukasta (2008), joka sijaitsee Ems-joen osavaltiossa Nordrhein-Westfalenissa – kaikki Länsi- Saksassa. Kaupunki osti kaupungin oikeudet 1327, mutta tuhoutui täysin vuonna 30-vuotta sodan vuonna 1600.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat Rheine luostari Bent Lage, joka perustettiin vuonna 1437, mutta valmistui vasta 200 vuotta myöhemmin. Tänään entisen luostarin museo. Yksi viehätys toisenlaisen on vanha suola Saline Gottesgabe peräisin 1400-luku – joka on myös nykyisin museona.

Seuraava historiallisella Markuksen aukiolla on keskiaikainen Pyhän Dionysios – ja naapurimaiden omaisuutta, huomaamme, että noin 100 vuotta vanha Pyhän Antoniuksen Kirche, joka on korkein kirkontorni Westfalenissa (102 metriä).

Suosituimpia kohteita lapsiperheille eläintarha NaturZoo Rheine, joka on perustettu vuonna 1936. Tässä on 300 eri eläinlajeilla.

Lähin suuri lentokenttä on Münster / Osnabrück Airport – noin. 25 km kaakkoon Rheine.