Autovuokraamo Suomi

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Suomi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Suomi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Suomi miniopas

Suomi
Autonvuokraus Suomi

Suomi (5,2 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee koillisosassa Euroopassa ja rajautuu Norjan, Ruotsin ja Venäjän. Maa on merenkulun rajan Viron etelässä ja rannikko Itämeren Suomenlahden Suomen, Pohjanlahden ja Perämeren.

Suomessa on yli 60000 järviä, ja on siksi nimeltään ”tuhansien järvien”. Pohjoisin osa maasta –   Lappi – ulottuu napapiiriltä.Maisema Suomessa muodostavat suurten metsäalueiden, savi helpottaa, arktinen pensaikkoa ja suot. Korkein vuori – Halti – sijaitsee 1324 metriä merenpinnan yläpuolella – sijaitsee luoteeseen.

Suomessa on sekä meri-ja mannerilmasto – lievä kesät ja kylmät talvet. Lappi on kylmin alue.

Pääkaupunki Helsinki (Helsinki) on 580000 asukasta (2009), ja se sijaitsee maan eteläosassa on Suomenlahden Suomessa.Helsinki on tärkeä satamakaupunki ja on paljon matkailukohteita ja nähtävyyksiä. Tunnetuin on ehkä Suomenlinna – yksi maailman suurimmista rannikko linnoitus, joka oli alkanut vuonna 1784. Linnake on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Muuten, puistoja, museoita, oopperaa, teatteria ja hyvä ostos.

From Helsinki on lauttayhteyksiä tällaisiaViro, Saksa, Puola ja Ruotsi.

Muut Suomen suurimmissa kaupungeissa: TampereTurkuOuluJyväskyläKuopio ja Lahti.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on Suomen suurin kansainvälinen lentokenttä – ja sijaitsee 19 km pohjoiseen pääkaupunki.

Kun vuokraat auton kauttamme Suomessa, saat takuuvarmasti edulliseen hintaan, koska vertaamme useita yrityksiä. Osa yrityksistä verrataan Suomessa, Avis, Budget, National, Alamo ja Europcar.