Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kiel

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kiel sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kiel miniopas

Autovuokraamo Kiel
Autonvuokraus Kiel

Satamakaupunki Kiel sijaitsee Pohjois-Saksassa – erityisesti Itämeren rannalla, ja on osavaltion pääkaupunki ja Schleswig-Holstein.Kaupungissa on 237000 asukasta (2008), ja on lauttayhteyksiä monissa muissa maissa – myös Oslossa ja Göteborgissa vuonna Ruotsissa.

Kiel perustettiin vuonna 1242, ja on yliopisto, joka perustettiin vuonna 1665. Kaupunki on tunnettu olevan purjehdus kohde – kuuluisa vuotuinen purjehdusregattamme ”Kieler Woche” kesäkuussa, kun suosittu kohokohta.

Kaupunki oli hyvin vaurioitunut 2 Maailmansodan jälkeen, ja on vain muutama historiallisia rakennuksia jäljellä. Kuuluisat nähtävyydet Kielissä kuuluu City Hall 1911 ja sen 106 metriä korkea torni, pääkirkko on Pyhän Nikolauksen vuodesta 1875, näyttelyhalli Ostseehalle, vesitorni Ravensberg, kasvitieteellinen puutarha, tietokone museo, useita taidegallerioita, merimuseo, Eläinmuseon ja Opera House.

15 km pohjoiseen keskuksen Laboe Marine Ehrenmal – 85 metriä korkea monumentti – muistoksi merimiehet kuoli 1. World War II. Sen sijaan Laboe on myös hyvä uimaan hiekkarantoja.

Lähin lentokenttä, Hampuri Airport sijaitsee 93 km etelään Kielistä.