Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Wiesbaden

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wiesbaden sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wiesbaden miniopas

Autovuokraamo Wiesbaden

Autonvuokraus Wiesbaden

Wiesbaden on kaupunki noin 285000 asukasta (2008) ja sijaitsee länsiosassa Saksassa .Kaupunki on osavaltion pääkaupunki Hessenin – huolimatta siitä, että naapurimaiden kaupunki Frankfurt on huomattavasti suurempi.Wiesbaden alkuperä voidaan ajoittaa vuoteen 6 ADKr., Kun roomalaiset perusti linnoituksen.

Kaupungin keskiaikainen keskusta tuhoutui kaksi suurta tulipalot 1500. Vanhin rakennus, joka on säilynyt – ja tämä on tärkein nähtävyys – Old Town Hall (rakennettu 1610). Muuten Schlossplatz yhteyspiste kantakaupungissa. Tämä historiallisesti merkittävä aukio on ympäröi joukko monumentaalinen 1800-luvun rakennuksia.Kaikkein hallitseva on Marktkirche 1850-luvulta (kaupungin korkein rakennus, jossa torni kohoaa 92 metrin korkeudelle maanpinnasta) ja Stadt Schloss – palatsi rakennettiin noin 1840 Duke Wilhelm I Nassaun.

On olemassa myös useita rakennuksia Wiesbadenissa, joka voi liittyä herttua perheen Nassau – pääasiassa Erbprinzpalais (1813-1917) on Wilhelm Strasse-ja Scloss Biebrich (1702), joka on 4.5 km etelään keskustasta (lähellä Reinin rannoilta).

Koska 2 World War II on ollut merkittävä amerikkalainen sotilaallinen läsnäolo Wiesbaden – joka on jättänyt jälkensä kaupunkiin. Hieman pois keskustasta, eli päämajassa 1 Yhdysvaltain panssaroitu divisioona, ja vuosia on Euroopan pääkonttori US Air Force (sotilaslentokenttä Wiesbaden Erbenheim) on paikalla.

Lähin siviili lentokenttä on Frankfurtin lentokentälle , joka sijaitsee 30 km itään Wiesbaden.

Suomi