Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Essen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Essen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Essen miniopas

Autovuokraamo Essen

Autonvuokraus Essen

Essen on suurin kaupunki Ruhrin teollisuusalueella Nordrhein-Westfalenissa. .Se perustettiin jo vuonna 845 jKrKr. – Ja on nimetty Euroopan kulttuuripääkaupungeiksi vuonna 2010.

Tuskin mikään säilynyt historiallisia rakennuksia Essen, joka on koska kaupunki oli käytännöllisesti katsoen pyyhkäisi pois aikana 2 World War II. Maamerkki nykytaiteen Essenin kaupungintalo, joka on Saksan korkein – pilvenpiirtäjä, joka nousee 120 metrin korkeuteen katutasosta.

On kuitenkin olemassa muutamia sotaa edeltävän kaupungin nähtävyyksiin, kuten monumentaalinen Estate Villa Hügel hieman pois keskustasta, rakennettu vuonna 1873 kuin yksityisasunto kuuluisan teollisen perheen Krupp. Nykyisin se taloa taidemuseo kiinteistöjä. Myös Margarethenhöhe Town (nimetty Margarethe Krupp) on mainittava. Se rakennettiin 1909-1920 arkkitehti prioden George Metzendorf – ja jos, koska sen monet viheralueita, jota usein kutsutaan ”Garden City”. Toinen erityispiirre kaupunki on, ettei rakennusten julkisivujen ovat samankaltaisia.

Tietenkin, teollisuuden kaupunki Essen kulttuuri jäänteinä, jotka liittyvät sen yrityksen historiaan. Zeche Zollverein on suljettu – mutta museoita varten kunnostettu kaivostoiminnan järjestely, joka nykyisin on Unescon maailmanperintökohde.

Lentokenttä Essen / Mülheim on kyse. 8 km lounaaseen keskustasta.

Suomi