Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dortmund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dortmund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dortmund miniopas

Autovuokraamo Dortmund
Autonvuokraus Dortmund

Dortmund sijaitsee Ruhrin alueen länsiosa Saksassa, ja se kuuluu Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on noin 600000 asukasta, ja se tunnetaan nimellä ”vihreä kaupunki”, koska sen monet metsät, joet, viljelysmaan ja puistoja.

Dortmund on Euroopan suurin kanava satama, joka sijaitsee Dortmund-Ems Canal – ja yhdistää Ruhrin alueen Pohjanmeri.

Kaupunki oli raskaasti vaurioitunut 2 World War II, ja siksi on muutamia historiallisia rakennuksia. Joitakin muistomerkit on rakennettu uudelleen, mukaan lukienReinoldi Pyhän Marian kirkko ja kirkko – sekä 1200-luvulla.

Muita nähtävyyksiä Dortmund on: vanha satama, jossa rakennus vuodelta 1898 ja sen 38 metriä korkea torni, ”Museum am ostwall” – näyttely nykytaiteen kanssa maalauksia, veistoksia ja valokuvia, teatteritalo ”Opernhaus” vuodesta 1958 ja Natural History Museum – perustettiin 1912. Kaupungissa on myös kasvitieteelliset puutarhat ja eläintarhat.

Dortmund on myös tunnettu sen vuotuinen joulumarkkinat, joka on yksi Saksan suurimmista.

Dortmund Airport – Dortmund Airport – sijaitsee 12,6 km itään keskustasta.