Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Esslingen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Esslingen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Esslingen miniopas

Autovuokraamo Esslingen
Autonvuokraus Esslingen

Esslingen (Esslingen am Neckar) sijaitsee Lounais nurkassa Saksa, jonka joki Neckar – ja yksi suurimmista kaupungeista sijaitsee Baden-Württembergin.Se mainitaan historiallisissa lähteissä ensimmäisen kerran vuonna 777 jKrKr. – Ja tällä hetkellä on noin. 90000 asukasta.

Niistä kaupungin monet museot, Villa Merkel erityisen suosittu. Tässä se on sekä taidemuseot ja galleriat – suuressa merkityksessä munuaiset rakennus, alun perin rakennettu kuin yksityinen huvila alussa 1870. Museota ympäröi kaunis puisto.

Muuten on olemassa useita arkkitehtonisia helmiä Esslingen hyvin säilynyt keskiaikainen kaupunki – mukaan lukien Kauniisti koristeltu vanha raatihuone 1700-luvulta lähtien ja useita kirkkoja (lähinnä Stadtkirche ja Frauenkirche). Lähellä vanhan kaupungin keskusta on myös – selvästi nähtävissä kukkulalla – kaupungin tunnetuin nähtävyys – vanha byborgen Esslinger Burg.

Suurin tapahtuma, joka tapahtuu Esslingen, vuotuinen keskiajan ja joulumarkkinat. Se on avoinna viimeisen kuukauden ennen joulua – ja laita vahva merkki keskustan kaduilla eri kojuista ja kulttuuritapahtumia. Monet kävijät ovat houkutellaan tänne kokemaan aivan erityinen førjulsstemning.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Stuttgart, noin. 10 km lounaaseen Esslingen.