Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Stade

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stade sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stade miniopas

Autovuokraamo Stade

Autonvuokraus Stade

Stade sijaitsee Pohjois-Saksan valtion Niedersachsenin – noin. 50 km länteen Hampuri – ja on noin.46000 asukasta (2008). River Schwinger, joka on sivujoki Elbe virtaa kaupungin läpi. Stade on tunnettu jo 800-ja mahdollisesti Pohjois-Saksan vanhin kaupunki.Se osti kaupungin oikeudet 1209 – ja tuolloin jäsen vaikutusvaltainen Hansa. Ensimmäisessä osassa 1600 kaupunki oli vuorotellen Tanskan ja Ruotsin käsissä – ja vuosina 1645-1719 Stade oli ruotsalainen kaupunki.

Niistä arkkitehtoninen kohtelee vanhan keskustan alueella (Altstadt), löydämme kaksi keskiaikaista kirkkoa (ja myöhemmin laajennukset) ja St. St. Cosmae Wilhedi.Lisäksi Altstadt itse nähtävyys, jossa muun muassa puoli-metsäinen taloa hansakaupungeista satama tarjoaa kattavan, historiallisia rakennuksia.

Se on kaikki mielenkiintoinen piirre kaupunkikuvan että eri aikakausilta voi olla ”read” arkkitehtuurin. Näin voimme nyt – lisäksi hansakaupunki ”- myös kokemusta tällaisten ”Ruotsin Town” ja ”barokki kaupunki” Stade. Ja silti edelleen antiikin linnoituksia, että ruotsalaiset rakensivat puolivälistä 1600-luvulla.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Hampuri Airport , joka sijaitsee noin. 64 km itäkoilliseen Stade.

Suomi