Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Gießen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gießen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gießen miniopas

Autovuokraamo Gießen

Autonvuokraus Gießen

Giessen (74000 asukasta v. 2007) on yliopisto sijaitsee läntisessä osassa Saksaa , ja kuuluu valtion Hessenissä. Kaupunki sijaitsee joen Lahn – ca. 70 km pohjoiseenFrankfurt .

Giessen on kulttuurinen ja taloudellinen keskus alueella, ja vaikka suurin osa kaupunki tuhoutui aikana toinen World War II, Giessen useita historiallisia nähtävyyksiä.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa on ”Altes Schloss” – vanha linna 1300 – joka nyt taloa myösOberhessische Museum sen rikkaan kokoelman paikallista historiaa, arkeologia ja taidehistoria.

Muita nähtävyyksiä ovat Giessen Liebig Museum – yksi kuuluisimmista museoista kemian maailmassa, St. John’s Church vuodesta 1891, ”Mathematikum – math museo 120 interaktiivinen näyttely – sekä Taidehallin Giessenin, sen mielenkiintoinen näyttely Saksan ja kansainvälistä nykytaidetta.

Muuten kaupunki on miellyttävä kävelykadulla on kauppoja ja tavarataloja, kahviloita, bistroja ja ravintoloita.

Giessen sijaitsee muoti järjestelmä (Autobahn) A5, A45 ja A480.

Lähin lentokenttä on Frankfurt International Airport , joka sijaitsee 72 km etelään Giessen.

Suomi