Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ulm

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ulm sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ulm miniopas

Autovuokraamo Ulm

Autonvuokraus Ulm

Ulm, joka on noin 120000 asukasta (2008), joka sijaitsee Tonavan – Etelä Saksan valtion Baden-Württembergin. Toisaalta Tonavan (mutta tila Baijeri), löydämme naapurikaupunkiin Neu Ulm (New Ulm) – ja jonka väkiluku on noin. 170000 ihmistä ”ystävyyskaupunkien”. Alunperin Neu Ulm, kaupungin Ulm, mutta 1810 jaettiin kaupunkien antiikin kuningaskuntia Württembergin ja Baijerin.

Ulm mainittiin ensimmäisen kerran vuonna historiallisissa lähteissä vuonna 854 jKrKr. – Ja kaupunki oli vasta 2 World War II on säilynyt runsaasti rakennuksia keskiajalta. Noin 80% näistä oli kuitenkin täysin tuhoutuneen 2 World War II. Jotkut ovat uudelleen / palautettua sodanjälkeisen ajan.

Ylivoimaisesti tunnetuin nähtävyys on tuomiokirkko Ulmissa Ulmer Münster, joka on maailman korkein kirkontorni (161,5 m). Päästäksesi alkuun sinun täytyy kiivetä kaikki 753 vaiheet. Ylhäältä tornista näet aina Alpeille. Tuomiokirkko on rakennettu vuonna 1377, mutta ei lopulta päätökseen vasta 1891.

Niistä muut historialliset nähtävyydet Ulmissa, seuraavat mainitaan: Das Steinhaus (kaupungin vanhin rakennus, rakennettu noin 1200) ja Gänsturm (lueteltu vuonna 1360, laajennettiin vuonna 1445) – osa kaupungin vanhaan linnoitukseen. Tämä torni on melkein yhtä kiero kuin Pisan kalteva torni. Myös kaupungintalo on sisällytettävä tärkeimmät nähtävyydet – rakennus, joka oli alun perin luokiteltu kauppiaan talo 1370

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Stuttgartin lentokenttä, joka sijaitsee noin. 80 km luoteeseen Ulm.

Suomi