Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bielefeld

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bielefeld sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bielefeld miniopas

Autovuokraamo Bielefeld

Autonvuokraus Bielefeld

Bielefeld, jossa on noin 325000 asukasta, sijaitsee luoteisosassa Saksa – Nordrhein-Westfalenissa.Kaupunki perustettiin jo 1200-luvulla suurten metsäalueella kutsutaan Teutoburgin.

Koska suuri osa keskeisellä paikalla tuhoutui toinen World War II, muutama säilynyt historiallisia rakennuksia Bielefeldissä. Hienoja keskiaikaisia kirkkoja ovat todellakin ehjä – mukaan lukien Nicolaikirche ja Mariakirche, niin 1200-luvulla.

Muuten byborgen Sparrenburg, mikä on hieman pois keskustasta, Bielefeld kuuluisin nähtävyys. Se rakennettiin noin. 1240, ja ympäröivän kauniin puiston linna on myös suosittu matkailukohde.

Bielefeld on tunnettu useampi erityinen ja hyvin osallistui festivaaleja ja markkinoita. Tärkeintä Sparrenburgfest kuin sen keskiaikaiset markkinat järjestetään heinäkuussa – ja syyskuussa on erillinen viinimarkkinoiden kaupunki. Myös erottuva linvevermarkedet mainittu. Se järjestetään vuosittain toukokuussa.

Lähin kansainvälinen flypøass on Paderborn / Lippstadt lentokenttä sijaitsee noin 45 km lounaaseen Bielefeld.

Suomi