Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Böblingen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Böblingen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Böblingen miniopas

Autovuokraamo Böblingen
Autonvuokraus Böblingen – Kuva: © Simon Bauerlein

Böblingen sijaitsee Saksan valtion Baden-Württembergin – Lounais- Saksassa – ja on 46500 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee kahden järven ja on tunnettu korkean teknologian teollisuus – sekä kaunis aaltoileva maisema kukkuloita ja niittyjä.

Perustettu vuonna 1253, ja on täynnä historiaa, kulttuuria ja arkkitehtuuria. Kuuluisin maamerkki Böblingen on St. Dionysios kirkko, joka sijaitsee markkinoilla. Kirkko oli alun perin 1400-luvulta peräisin, mutta tuhoutui pommi-isku vuonna 1943. St Dionysios kirkko kuitenkin rakennettiin uudelleen vuonna 1950.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat City Hall 1952, Vogt House vuodesta 1570, Vesitorni (31 metriä) 1928 – kun näköalatasanne on avoinna yleisölle, War Museum näyttely tinaa hahmoja, Kaupungin taidemuseo – näyttely taideteoksia Stuttgartin alueen ja teurastajat museo ”Fleischer Deutche Museum.

Kaupungin puisto Böblingen on suuri virkistysalue ja luontokeskuksessa on hyvä ostos.

Böblingen on myös kylpylä – sekä ulko-ja sisäuima-allas.

Lähin lentokenttä on Stuttgartin lentokenttä, joka sijaitsee 20 kilometriä itään keskustasta.