Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lyypekki Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lyypekki Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lyypekki Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lyypekki Lentokenttä
Autonvuokraus Lyypekki Lentokenttä

Blankensee Lyypekin lentokenttä (LBC) sijaitsee 4.6 km etelään Lyypekistä ja 54 km koilliseen Hampurissa. Bussit välillä lentoaseman ja Lyypekin lentokenttä ja uusi rautatieasema on 300 metrin päässä lentokentältä. Hertz ja kuusi autoa yrityksiä, jotka vuokraavat auton lentokentälle.

697559 matkustajia kävi Lyypekin lentokenttä vuonna 2009. Leipzig, matka 11 eri kaupungeissa ympäri Eurooppaa, se on Ryanair ja Wizz Air, joka toimii useimmissa kohteissa. Lentoasema on vuodesta 1917.

Lyypekin lentokenttä on yksi, kahvila ja muutama kauppa. Muita palveluja ovat liike-elämän keskus, lasten leikkipaikka, ATM. Ei ole hotelleja lentoasemalla.