Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Düsseldorf

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Düsseldorf sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Düsseldorf miniopas

Autovuokraamo Düsseldorf
Autonvuokraus Düsseldorf

Düsseldorf sijaitsee Luoteis- Saksassa, lähellä Rein-joen, ja on osavaltion pääkaupunki Nordhrein-Westfalenissa.Kaupungissa on lähes 600000 asukasta, ja se on myös maantieteellisesti sidoksissa teollisuuden Ruhrin alueella.

Sen lisäksi, että kaupunki on tärkeä liikekeskus tässä osassa Saksaa, Düsseldorf tunnetaan myös tärkeä kaupungin taide – ja siellä on useita gallerioita ja taidemuseoita.Taideakatemian Düsseldorf on perustettu vuonna 1762 ja oli sen kukoistus 1830 – ja 1840-vuotta, että kasvualusta ”Düsseldorfer School” Euroopan maalaus.

Tärkeimpiä nähtävyyksiä tai etsiä rokokoo palatsi Benrath (rakennettu vuosina 1755 ja 1770), mikä on hieman pois keskustasta. On syytä myös historiallisessa kaupunginosassa Kaiserswerth sijaitsee pohjoisessa Keski alueella – on Reinin rannoilta – ja sellaisena sisältää rauniot Saksan Rooman keisari Friederich Barbarossa keskiaikainen linnoitus (1100) ja useita vanhoja barokki rakennuksia.

Vanha, Keski-Altstadt on myös suosittu matkailukohde. Lisäksi esitellään joitakin mielenkiintoisia, vanhempi arkkitehtuuri (mukaan lukien useita kirkkoja), tämä osa Düsseldorf tarjoaa myös vilkasta yöelämää. Myös ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset, varsinkin tunnetuin ostoskatu Königsallee (usein lyhennetään KO).

Suurin lentoasema, Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema on yksi Saksan vilkkain lentokenttä, joka sijaitsee 9 kilometriä keskustasta pohjoiseen.