Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dachau

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dachau sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dachau miniopas

Autovuokraamo Dachau
Autonvuokraus Dachau

Dachaun sijaitsee Etelä- Saksassa joen Amper – muutaman kilometrin päässä Münchenistä, ja kuuluu Baijerin osavaltiolle.Dachau on 41000 asukasta (2008), ja on teollinen kaupunki.

Dachau on rikas kulttuurielämä, ja vanhassa kaupungissa on historiallisia rakennuksia, museoita ja gallerioita.

Merkittävä matkailukohde kaupungin Dachaun Palace 1700, joka sijaitsee kukkulalla. Linna on avoinna yleisölle, ja paikka on ympäröivät kauniit puutarhat.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa on katolinen kirkko St. James peräisin 1625 – ja sen 44 metriä korkea torni 1678, Vesitorni vuodelta 1910 ja ”Neue Gallerie Dachau” – gallerian näyttely nykytaiteen.

Dachaun keskitysleiri oli ensimmäinen leiri Saksassa – alkoi vuonna 1933. Ainakin 190000 vankia kuoli täällä vuonna 13 vuotta sivusto oli toiminnassa, ja yhdessä keskitysleiri Auschwitz Mäyräkoira on tullut symboli natsien keskitysleireillä. Leiri on muistomerkki, ja paikka on käynyt yli 600000 vuodessa.

Lähin lentokenttä on Münchenin lentokenttä, joka sijaitsee 30 km koilliseen Dachau.