Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bernburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bernburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bernburg miniopas

Autovuokraamo Bernburg

Autonvuokraus Bernburg

Bernburgiin, joka sijaitsee Saale-joen hallinnollinen keskus alueella Salzkreis Keski Saksan valtion Sachsen-Anhaltin osavaltiossa. Kaupungissa on noin. 32000 asukasta.

Bernburg negatiivisesti tiedossa jälkeen 2 World War II, kun se oli ilmoittanut, että kaupunki oli näyttämönä eläimellinen ja suunniteltu joukkomurhaan vammaisten ja psyykkisesti sairaiden ihmisten. Ns Eutanasia-instituutti ”oli toiminnassa kaupungin psykiatrisissa sairaaloissa vuosina 1940-1943. Tänään samassa sairaalassa muunnetaan kotimuseossa uhreille (Gedänknis Bernburg).

Bernburg sørste nähtävyys on vaikuttava Renaissance linna Schloss Bernburgiin laajentamalla sen historialliset juuret juontavat vuoteen 961 Toinen suosittu nähtävyys on Pyhän Stefanin perin rakennettu vuonna 964, mutta sai nykyisen ilmeensä 1150

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Leipzig-Hallen lentoasema, joka sijaitsee noin. 74 km kaakkoon Bernburg.

Suomi