Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lyypekki

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lyypekki sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lyypekki miniopas

Autovuokraamo Lyypekki
Autonvuokraus Lyypekki

Hansakaupunki Lyypekki sijaitsee Pohjois-Saksassa – erityisesti Itämeren rannalla, noin. 65 km koilliseen Hampurissa. Lyypekki on noin 211000 asukasta (2008), ja se on toiseksi suurin kaupunki valtion Schleswig-Holsteinin.

Lyypekki on usein kutsuttu ”kaupunki seitsemän tornia”, koska kaupungin seitsemän vanha kirkko torni hallitsee kaupunkikuvaa.

Vanha kaupunki sijaitsee mäen välillä jokien Trave ja Wakenitz – joka virtaa Itämereen 15 km pohjoiseen, Travemünden. Vanha kaupunki on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja on tunnettu kauniista keskiaikaista arkkitehtuuria.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Lyypekin Pyhän Marian kirkko (rakennettu vuosina 1250-1350), Burgkloster peräisin 1229 – ja paikallisen historiallisen museon St. Peter’s Basilica – alun perin 1400-luvun – ja sen 108 metriä korkea torni St. Anne – entinen luostari on peräisin vuodelta 1502 – joka nykyään on museo taiteen ja kulttuurin historiasta, Lübeck tuomiokirkko 1247, City Hall 1250 ja kaupungin portilla ”Holsten” alkaen 1478Satama on kaupungin museo.

Esikaupunkialueella Travemünde Lyypekki on tärkeä satama, ja siellä on lauttayhteys tällaisiaSkandinaviassa, Venäjällä ja Baltiassa.Travemünde on myös tunnettu turistikohde kesällä – on hyvä uima-ja hiekkarantoja.

Airport Lübeck-lentokenttä sijaitsee 8 km etelään kaupungin keskustasta.