Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Amberg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amberg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amberg miniopas

Autovuokraamo Amberg
Autonvuokraus Amberg

Amberg sijaitsee Etelä-Saksan valtion Baijerin Saksa – erityisesti alueen Oberpfalz.Kaupungissa on noin. 45000 asukasta, ja se mainitaan ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vuonna 1034.

Muinainen keskus Amberg pidetään joukossa parhaiten säilynyt keskiaikainen neljäsosaa Euroopassa. Sitä ympäröi rengas seinään useita torneja – tunnettiin Ei (muna), jonka muoto.

Täällä on useita vaikuttavia kirkkoja ja muita rakennuksia. Niistä merkittävimpiä yksittäisiä nähtävyyksiä on katettu silta Stadt lasit – joka oli alun perin osa kaupungin keskiaikainen linnoitus. Muuten, Neues Schloss mainittu – linna, joka rakennettiin alun perin vuonna 1400 ja uusittu vuonna 1603.

Muita suosittuja nähtävyyksiä Amberg on Eh’häusl (”pienet häät talo), rakennettu vuonna 1728 ja nykyään karakteriseert maailman pienin hotelli (vain 2 m leveä) – plus Mariahilfberg Fransiskaaniluostari, istua kukkulalla lähellä kaupungin keskustaa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Nürnbergin lentokenttä, noin 56 km länteen Amberg.