Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Coburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Coburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Coburg miniopas

Autovuokraamo Coburg

Autonvuokraus Coburg – Kuva: © Störfix

Coburg sijaitsee joen ITZ on Saksan eteläisin valtio, Baijeri – ja on noin 42000 asukasta.Coburg tuli kaupunki 1331, ja kaupunki on monia säilynyt rakennuksia renessanssin tyyli 1500 – ja 1600-luvulla.

Kukkulalla kaupunki on yksi suurimmista ja kaunein linna – Veste Coburg. Vuoden Schlossplatz keskellä kaupunkia on toinen, hieman nuorempaa, linna – Schloss Ehrenburg (lueteltu 1543). Tässä on toinen kaupungin kauneimmista rakennuksista – Landestheater Coburg.   Vuosina Schlossplatz ja Veste Coburg löytää suuri, ”Englanti” puisto.

Muuten on olemassa myös joukko muita kiinnostavia kohteita Coburg – sekä historiallisia ja nykyaikaisia. Niistä jälkimmäinen on Aquaria mainittu. On suuri vapaa-ajan keskus, jossa sisä-ja ulkouima-allas, vesiliukumäki, wellness spa-allas ja aalto-allas.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Nürnbergin lentokenttä sijaitsee 106 km etelään Coburg.

Suomi