Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Frankfurt Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Frankfurt Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Frankfurt Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Frankfurt Lentokenttä
Autonvuokraus Frankfurt Lentokenttä

Frankfurt Airport (FRA) sijaitsee 12 km lounaaseen keskustasta Frankfurtin ja Saksassa. On hyvät bussi-ja junaliikenteen välillä Frankfurtin ja lentokentälle. On autovuokraamo sekä Terminaali 1 ja 2, ne National Alamo, Hertx, Sixt, Avis.Dollari, Trifty, yritys-ja Europcar.

Noin 52 miljoonaa matkustajaa vieraili Frankfurtin lentokentälle 2006, mikä on suurin Saksassa, ja kolmas Euroopan suurin. Se on vilkkain lentoasema Eurooppaan nähden rahtiliikenteessä. Frankfurt, suora matka useimpiin kohteisiin eri puolilla maailmaa. On päämaja Air Intia, Condor Flugdienst ja Lufthansa. Uusi terminaali valmistui vuonna 2007.

Frankfurtin lentokentällä on laaja valikoima ravintoloita ja baareja ja kaikki 130 erilaista liikettä, jos jotkut niistä sijaitsevat kauppakeskus, joka avattiin heinäkuussa 2009. Tilat ovat pankit, langaton internetyhteys, business center, VIP lounge, leikkikentät, apteekki ja terveyskeskus. Sheraton Hotel on sidoksissa Terminaali 1 ja on 20-outoa Lähistöllä jotka shuttle busseja.