Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Friedrichshafen Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Friedrichshafen Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Friedrichshafen Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Friedrichshafen Lentokenttä
Autonvuokraus Friedrichshafen Lentokenttä – Kuva: © Sven Scharr

Friedrichshafen Lentokenttä (FDH), joka tunnetaan myös nimellä Bodens Friedrichshafen Lentokenttä sijaitsee 3 km pohjoiseen Friedrichshafen. Bussit ja päässä lentokentältä, ja katamaraani kyydin Constance. Autovuokraamot, että lentokentällä on Avis, Europcar Hertz, Budget ja Sixt sijaitsee parkkipaikalla P2.

Noin 650 000 matkustajaa vieraili Friedrichshafen Lentokenttä vuonna 2008.Lentokentällä on pitkä historia ulottuu 1913, se oli täällä, että ensimmäinen Zeppelin kone oli lähtenyt. Vuodesta Friedrichshafen lentokentältä, matka noin 15 kohdetta, joista monet Englannissa.

Friedrichshafen Lentokenttä on noin 3 ravintolaa, yksi ravintoloissa on terassi, josta on panoraamanäkymät. Se on myös joitakin kauppoja, vauvan huoneen ja ATM. Ibis lentokentän hotelli avattiin heinäkuussa 2009.