Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Køln

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Køln sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Køln miniopas

Autovuokraamo Køln
Autonvuokraus Køln

Köln sijaitsee läntisessä osassa Saksaa, jonka Rein-joen, ja se on suurin kaupunki Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on noin 1000000 asukasta (2008) – ja se on arvioitu lähiöissä, väestö kasvaa 1,8 miljoonaan.

Köln on yksi Saksan tärkeimmistä sisävesisatamien ja on myös taloudellinen, kulttuurinen ja historiallinen keskus Rheinland.

Yksi suosituimmista matkailukohteista kaupunki – Tuomiokirkko – joka oli aloitettu vuonna 1248 ja valmistui vuonna 1880. Kölnin tuomiokirkko on suurin goottilainen kirkko Pohjois-Euroopassa, ja on 157 metriä korkea. Rakennus on luokiteltu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Köln on 30 museota, mukaan lukien Roman-germaaninen museo arkeologista perintöä, joka näkyy kaupungin rooli tärkeä kauppakumppani Rooman valtakunnassa.

Muut museot ja nähtävyydet Kölnissä on 148 metriä korkea pilvenpiirtäjä ”KölnTurm”, Gross St. Martinin kirkon 1200, kaupungintalo peräisin 1569 renessanssityyliin, Ludwig Museum (Museum of Art-näyttelyssä ja pop-taide), kulttuuri-museo Valokuvaus Museum, City Museum – ja Wallraf-Richartz museo, taidemuseo ja näyttelyitä maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa keskiajalta nykypäivään.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Köln / Bonn lentokenttä – sijaitsee 16 kilometriä kaakkoon keskustasta.