Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Koblenz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Koblenz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Koblenz miniopas

Autovuokraamo Koblenz
Autonvuokraus Koblenz

Koblenz sijaitsee länsiosassa Saksa – yhtymäkohdassa jokien Moselin ja Reinin – ja kuuluu valtion Rheinland-Pfalzin.Koblenz on 106300 asukasta (2008), ja on yksi maan vanhimmista kaupungeista.

Koblenz on tärkeä kaupallinen ja liikenteen solmukohta, ja myös omaa yliopistoa. Puolilla kaupunkia listattu Unescon listalle, mukaan lukien   ”Altstadt” – vanha kaupunki – sen historiallisia rakennuksia.Monet turistit käydä myös muinaisen kaupungin viehättäviä ravintoloita, pubeja ja kauppoja. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä vanhan kaupungin on Basilica of St. Castor, joka on vanhin kirkko kaupungin idean takaisin 800-luvulla. Nykyinen rakennus on peräisin 1100. Myös Florin on kirkon 1100 ja Our Lady’s Church peräisin 1200-luvulta on vierailun arvoinen.

Linnoitus ”Ehrenbreitstein” keskiajalta on toinen nähtävyys. Tämä on suurin sotilaallinen linnoitus, joka sijaitsee kukkulalla 118 metrin korkeudella joen Rein. Voit myös käydä ”Landesmuseum Koblenz – historiallinen museo.

Lähin suuri lentokenttä on Köln / Bonnin lentoasema, joka sijaitsee 106 km pohjoiseen Koblenz.