Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Dresden Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dresden Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dresden Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Dresden Lentokenttä

Autonvuokraus Dresden Lentokenttä

Dresden Airport (DRS), joka tunnetaan virallisesti nimellä Flughafen Dresden Klotzsche sijaitsee Klorzsche 9 km pohjoiseen Dresden on Saksan .On sekä bussi-ja metro lentoaseman ja Dresden. On 4 autovuokraamo lentoasemalla, on Avis, Hertz ja Europcar Sixt.

1.860.364 matkustajaa kävi lentokentällä 2008. Armeija on ollut merkittävä rooli Dresden Airport, sitä on käytetty sekä natsien aikana 2 Toinen maailmansota ja Neuvostoliiton Akatemian Systemaattinen armeijan.   On Air Berliini, joka palvelee parhaiten kohteisiin Dresden,

Dresden Airport on viisi erilaista ravintolaa, baareja ja kahviloita. Se tarjoaa 8 eri liikkeissä, mistä supermarketin korukauppoja ja tullitta. Muita palveluja ovat hieronta tuolit, kampaamo, pankkiautomaatti, ensiapu, vauvan huoneen, VIP lounge ja suuri konferenssikeskus. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi