Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Memmingen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Memmingen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Memmingen miniopas

Autovuokraamo Memmingen
Autonvuokraus Memmingen

Memmingen sijaitsee valtion Baijerin Etelä-Saksassa, ja on noin 42000 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee lähellä joen Iller – noin. 115 km lounaaseen Münchenissä.

Memmingen on keskiaikainen kaupunki – kuuluisa vanhan kaupungin tornit, päädyt ja kauniita julkisivuja. Kaupungissa on myös joitakin parhaiten säilyneitä linnoja ja linnoituksia Etelä-Saksassa.

Jotkin suosituimmista matkailukohteista Memmingen on: ”Frauenkirche” – Our Lady’s Church – vuodesta 1258, kaupungintalo peräisin 1589 (ja julkisivu vuodelta 1700), Pyhän Martinin kirkko 1524 (vaikuttavine kirkon torni), ja ”Hermansbau ”- barokkityylinen palatsi 1766 joka tänään taloa kaupungin museo. Täällä vierailijat voivat oppia lisää kaupungin historiasta – ja John Heiss Gallery ovat myös rakennuksen.

Taiteen ystäville pitäisi myös käydä ”Mewo Taidehallissa” – maalauksia vuosilta 1800 – ja 1900-luvulla luotu Etelä-Saksan taiteilijoita.

  ”Antonierhaus” on myös usein vieraili turistinähtävyys.Rakennus on entinen luostari peräisin ajalta 1200 – 1500-luvulla, kun Antonius Phoenix asuneet.Tämä oli sairaalassa järjestyksessä, tarkoitus oli hoitaa sairaita, ja järjestys oli nimetty ”St. Anthony”. Rakennus on kulttuurihistoriaa sairaalan sekä taiteen museo, jossa näyttely maalauksia ja veistoksia.

Muuten, Memmingen tarjoavat matkailijoille hienojen puistojen ja virkistysalueiden, hyvä ostos ja ystävällinen yöelämän.

Kaupunki sijaitsee välillä valtateiden A96 ja A7.

Kansainvälinen lentokenttä Memmingen Allgäu Airport on noin. 7 km itään keskustasta.