Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Stralsund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stralsund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stralsund miniopas

Autovuokraamo Stralsund

Autonvuokraus Stralsund

Stralsund sijaitsee koillisosassa Saksa – valtion Mecklenburg-Vorpommernin – ja on satamakaupunki Itämeren rannalla n..60000 asukasta (2008). Strelasund salmi erottaa Rügenin saaren Stralsund, kaupunki on silta läpi historiallisen linnoitussaarella Dänholm.

Stralsund on usein kutsuttu ”Gateway to Rügen” – ja monet yhdistävät matka täällä käynti Sassnitz, joka on kuuluisa uiminen ja kylpyläkohteessa koilliseen Rügenin (52 km Stralsund). Sieltä on myös matkustaja-aluksiin Bornholm, Trelleborg ja Ruotsissa , Klaipeda on Liettuan ja St. Pietarin kaupungissa Venäjällä .

Kaikki Stralsund vanhankaupungin keskustassa (juuret takaisin Hansa kauden 1200 – ja 1300-luku) on Unescon maailmanperintökohde. Tässä ovat kaikki 570 säilyneitä keskiaikaisia rakennuksia – ja näistä seuraava tutuin: Nikolaikirche (1276), Marienkirche (1298), Jakobikirche (1303), Stralsund Rathaus (kaupungintalo vuodesta 1200), Katharinenkloster (lueteltu noin. 1250 – home tänään kulttuurihistoria museo) ja Johanniskloster (lueteltu 1254 – nyt koti Stralsund soitimella). On syytä myös Ruotsin hallituksen palatsi noin 1730.Vuosina 1648-1815 oli itse asiassa Stralsund ja Rügenin Ruotsin hallussa osana Ruotsin Pommerin alueella.

Lähin suuri lentokenttä on Rostock-Laage Airport, joka sijaitsee noin. 100 km lounaaseen Stralsund.

Suomi