Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hampuri

Suunnitteletko lomamatkaa Hampuriin ja ounastelet, että saatat tarvita autovuokraamon palveluita? Ei syytä huoleen, sillä kaupungissa on runsaasti autovuokraamoita. Useimmat jopa sijaitsevat kätevästi lentokentän lähellä. Monet autot voi tilata nettisivujen kautta etukäteen, mikä tekee koko prosessista saumattoman ja yksinkertaisen. Lisäksi tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja kuten luksusautoja, taloudellisia ajoneuvoja tai perheautoja. 

Hampurin matkaopas

Autovuokraamo Hampuri
Autonvuokraus Hampuri

Hampurin historia tunnetaan 800-luvulta alkaen. Alussa kaupunki oli pieni kauppakeskittymä, jolla oli suuri merkitys Euroopan kaupankäynnille. Nykyään Hampuri on Pohjois-Saksan merkittävä satamakaupunki, joka yhdistyy Elbe-joen kautta Pohjanmereen. Vanhaa kaupunkia halkovat kymmenet tai jopa sadat kanavat. Kohteessa on myös paljon puistoalueita. Keskustasta löytyy viehättävä ”Alsterin” vesialue, jota reunustavat laivat ja kahvilat. Hampurin upeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat 1700-luvulla rakennettu St Michael’s -kirkko ja ”Ohlsdorfin” hautausmaa. 

Eläväinen 1,9 miljoonan asukkaan kaupunki Saksassa on erinomainen lomakohde. Kuten monessa muussakin Euroopan kaupungissa, Hampurissa voi kokea eri vuodenajat: talven, kesän, syksyn ja kevään. Paras aika vierailla kaupungissa on varmasti kesä, jolloin on lämpimintä. Kaupungin rajalla on pohjoisessa ”Altona” ja etelässä ”Rosengartenin” kaupunginosa. Hampurin useimmista hotelleista ja rantakahviloista, jotka tarjoilevat eurooppalaisia perinneruokia paikallisille asukkaille ja turisteille, löytyy yhä aitoa saksalaista tunnelmaa. 

  • Hampurin kaupunki on mahtava kohde seuraavalle lomallesi. 
  • Asukkaat ovat uskomattoman ystävällisiä turisteille. 

Mitä taiteilijoihin tulee, Hampuri on lyömätön. Hampurista löytyy koko Saksan näyttävimmät katugraffitit. Nämä seinäkirjoitukset eivät kuitenkaan ole mitään tavanomaista katutaidetta, vaan ne kertovat uudelleen tarinoita mielenosoituksista, merirosvolegendoista, urbaanin taiteen kehityksestä ja monesta muusta tapahtumasta. Graffitien lisäksi löydät kaupungista runsaasti ainutlaatuisia liikkeitä, joista voit tehdä löytöjä, kuten matkamuistoja, kotiisi. Yhteenvetona voidaan sanoa, että nimenomaan taide erottaa Hampurin muista Euroopan kaupungeista. 

Turistit rakastavat Hampuria myös siksi, että se on edelleen merkittävä toimija seudun kalamarkkinoilla. Kahdesti viikossa järjestetään ”Der Fischmarkt” (suom. kalamarkkinat). Kalamarkkinoiden lisäksi kaupungista löytyy maailman suurin varastokaupunki, jonka rakennukset on rakennettu tammipaalujen varaan. Jo vuonna 1800 tämä alue tunnettiin myös vapaakauppa-alueena, jossa myytäviä tavaroita ei verotettu. Varastokaupunki mainitaan jopa Unescon maailmanperintöluettelossa. 

Tee löytöretkiä vuokra-autolla

Hampurissa on lukuisia kohteita, joissa voit vierailla vuokra-autolla lomamatkasi aikana. Voit esimerkiksi käydä katsomassa ”Chilehausin” toimistokompleksia. Ikoninen 10-kerroksinen rakennus on mykistävän upea sekoitus modernia ja vanhaa arkkitehtuuria. Se rakennettiin vuonna 1924 ja on Unescon maailmanperintökohde. Henry Sloman suunnitteli rakennuksen muistuttamaan laivoja, joilla hän kuljetti salpietaria Chilestä. Ajomatka lentokentältä tähän kohteeseen kestää noin 34 minuuttia. Chilehausin toimistokompleksi on 11 kilometrin päässä Hampurin liikekeskustasta. 

Sinun kannattaa ajella vuokra-autollasi myös maailman suurimmalle pienoisrautatieasemalle. Hampurissa käydessäsi sinun on nimittäin nähtävä ”Speicherstadtin” kaupunginosassa sijaitseva ”Miniatur Wunderland”, jonka kehutaan olevan yksi Hampurin ainutlaatuisimmista nähtävyyksistä. Pienoiskaupungin rakentaminen aloitettiin vuonna 2000, ja sen jälkeen siihen on lisätty lisää uusia osia. Rautatien jäljittelemiin alueisiin kuuluvat Itävalta, Venetsia, Keski-Saksa, Skandinavia, Yhdysvallat ja Sveitsi. Miniatur Wunderland sijaitsee noin 2 kilometrin päässä keskustasta, ja ajomatka kestää arviolta 7 minuuttia. 

Myös ”Planten un Blomen” kuuluu Hampurin kiinnostavimpiin kohteisiin. Tässä nähtävyydessä hämmästyt aitoon luontoon rakennettujen puistojen kauneudesta. Planten un Blomenissa käydessäsi voit nauttia ulkoilmakonserteista, joissa vesi ja valo ovat näyttävässä roolissa. Voit myös ajaa ”Stadtparkiin”, josta löydät Saksan suurimman yleisen puiston ja Hampurin Planetaarion. Etäisyys Hampurin lentokentältä Stadtparkiin on noin 5,2 kilometriä ja ajomatka keskustasta kestää arviolta 15 minuuttia. 

Jos pidät designista, arkkitehtuurista ja modernista taiteesta, voit kiertää kaikki parhaat taidekohteet. Hampurissa on kymmeniä museoita, joissa voit viettää laatuaikaa. Voit valita käynnin ”Prototypissä” ja nähdä urheiluautojen näyttelyn tai käydä Saksan suurimmassa vahamuseossa ”Panoptikumissa”. Jos olet kiinnostunut suklaan valmistamisesta, sinun täytyy käydä ”Chocoversumissa”. Saat maistiaisiakin! 

Lentokentät

Hampurin lentokenttä, joka tunnetaan saksaksi nimellä Flughafen Hamburg (HAM), on Hampurin kaupungin ainoa lentokenttä. Se on kansainvälinen lentokenttä ja palvelee suurta määrää matkailijoita eri puolelta maailmaa. Noin 5 kilometriä Hampurin keskustasta pohjoiseen sijaitseva lentokenttä toimii TUI-ryhmän lentoyhtiöiden Deutschlandin, Ryanairin ja Eurowingsin reittien risteyspaikkana. Tämän lentokentän kautta Hampuriin saapuvia turisteja palvelevat yleisimmät autovuokraamot kuten Alamo, Avis ja Europcar. 

Toinen mahdollinen lentokenttä Hampuriin aikoville on Bremenin lentokenttä (BRE). Se sijaitsee noin 122 kilometrin päässä Hampurista. Jos valitset tämän lentokentän, joudut ehkä ajamaan koko matkan varsinaiseen matkakohteeseesi. Onneksi valittavanasi on useita autovuokraamoita kuten Flizzr, CARO, Keddy ja Hertz. Pääset Bremenin lentokentältä Hampuriin myös bussilla. 

Riippuen siitä, mille lentokentälle saavut, voit myös valita erilaisia vuokra-autopalvelupaketteja. Jos pidät siitä, että joku kyyditsee sinua paikasta toiseen, voit valita vaihtoehdon, jossa on kuljettaja – etenkin, jos et ole tottunut vilkkaaseen kaupunkiliikenteeseen. Auto kuljettajalla voi olla loistava vaihtoehto siinäkin tapauksessa, jos sinulla ei ole ajo-oikeutta Euroopassa. Pääset myös päättämään, millaisen ajoneuvon haluat ja kuinka pitkäksi aikaa. 

Liikenne

Hampuri on autoilijan taivas, sillä tiet ovat uskomattoman hyvässä kunnossa. Teiden moitteettoman kunnon ansiosta ajomatkat vuokra-autolla suosikkikohteisiisi sujuvat helposti ja mukavasti. Joten jos olet menossa Hampuriin nähtävyyksiä katselemaan vuoksi, voit olla huolettomin mielin, sillä ajaminen sujuu ongelmitta. 

Kannattaa kuitenkin varmistaa, että ajaminen ja reittivalinta olisivat mahdollisimman helppoja. Yksi parhaista keinoista on käyttää vuokra-autosi GPS-teknologiaa ja tarkastella Google-karttoja. Tällä tavalla saat tietoosi kaupungin liikennetiedot ja nopeimmat reitit. Ajaessasi sinun täytyy myös tietää paikalliset nopeusrajoitukset, joita sinun on noudatettava. 

Moottoritiellä suositellaan maksiminopeudeksi 130 km/h. Asuinalueilla saat ajaa 50 km/h, mikä on kohtuullinen nopeus. Kaupungissa ajaminen on miellyttävä kokemus, jos noudatat kaikkia liikennesääntöjä – mukaan lukien nopeusrajoituksia. Vuokra-auton pysäköimisestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä kaupungissa on paljon pysäköintialueita. Myös lentokentällä on tarjolla sekä pysäköintipalvelua että lyhytaikaista pysäköintiä. Lisäksi voit harkita pysäköintisovellusten käyttämistä.