Autovuokraamo Belgia

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Belgia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Belgia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Belgia miniopas

Autovuokraamo Belgia

Autonvuokraus Belgia

Belgian kuningaskunta (10,4 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Länsi-Euroopassa, ja se on yksi pienimmistä ja tiheimmin asutuista maista Euroopassa.Maan rajojen Alankomaissa , Saksassa , Luxemburgissa ja Ranskassa .Belgia on myös rantaviivaa Pohjanmerellä.

Maa on rikas taide-ja kulttuurielämään, ja elävä kansanperinne perinne – ja on tunnettu myös monia kauniita linnoja.

Maisema koostuu rannikon tasangoilla luoteeseen dyynit ja patoja, hedelmällinen ja mäkisellä alueella Keski Belgiassa sekä metsä-ja vuoristoalueilla kaakkoon. Maan korkein kohta – Signal de Botrange – on 694 m.

Belgia on meri-ilmasto on maan pohjoisosassa kylmät talvet ja lievä kesät. Etelämpänä, missä enemmän mannerilmasto.

Belgia on kolme virallista kieltä: hollanti, ranska ja saksa.

Pääoman Bryssel (Bruxelles) on 148000 asukasta (2009), mutta on arvioitu, ja nousee väestön koko 1,8 miljoonaa euroa. Bryssel on pääkonttori sekä EU ja Nato. Kaupungin pääaukion, Grand Place-Grote Markt on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Paikka on merkittävä matkailukohde, ja se sisältää kaupungintalo ja useita muita vanhoja rakennuksia.

Muita väestömäärältään kaupunkeja Belgiassa, Antwerpenin (Belgia suurin kaupunki), Gentissä, Bruggessa, Liege, Charleroi ja Namur.

Maan tärkein lentokenttä on Brysselin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 13 km koilliseen pääkaupungissa.

Kaikki hinnat autonvuokraus Belgia kuuluu vastuuvakuutus, jopa yritysvakuutustoiminnan, varkausvakuutus ja lentoaseman veroa.