Autovuokraamo Belgia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Belgia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Belgia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Belgia miniopas

Autovuokraamo Belgia
Autonvuokraus Belgia

Belgian kuningaskunta (10,4 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Länsi-Euroopassa, ja se on yksi pienimmistä ja tiheimmin asutuista maista Euroopassa.Maan rajojen AlankomaissaSaksassaLuxemburgissa ja Ranskassa. Belgia on myös rantaviivaa Pohjanmerellä.

Maa on rikas taide-ja kulttuurielämään, ja elävä kansanperinne perinne – ja on tunnettu myös monia kauniita linnoja.

Maisema koostuu rannikon tasangoilla luoteeseen dyynit ja patoja, hedelmällinen ja mäkisellä alueella Keski Belgiassa sekä metsä-ja vuoristoalueilla kaakkoon. Maan korkein kohta – Signal de Botrange – on 694 m.

Belgia on meri-ilmasto on maan pohjoisosassa kylmät talvet ja lievä kesät. Etelämpänä, missä enemmän mannerilmasto.

Belgia on kolme virallista kieltä: hollanti, ranska ja saksa.

Pääoman Bryssel (Bruxelles) on 148000 asukasta (2009), mutta on arvioitu, ja nousee väestön koko 1,8 miljoonaa euroa. Bryssel on pääkonttori sekä EU ja Nato. Kaupungin pääaukion, Grand Place-Grote Markt on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Paikka on merkittävä matkailukohde, ja se sisältää kaupungintalo ja useita muita vanhoja rakennuksia.

Muita väestömäärältään kaupunkeja Belgiassa, Antwerpenin (Belgia suurin kaupunki), Gentissä, Bruggessa, Liege, Charleroi ja Namur.

Maan tärkein lentokenttä on Brysselin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 13 km koilliseen pääkaupungissa.

Kaikki hinnat autonvuokraus Belgia kuuluu vastuuvakuutus, jopa yritysvakuutustoiminnan, varkausvakuutus ja lentoaseman veroa.