Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Leipzig Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leipzig Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leipzig Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Leipzig Lentokenttä

Autonvuokraus Leipzig Lentokenttä – Kuva: © Lumu

Leipzig-Altenburg Airport (AOC) sijaitsee 6 km kaakkoon Altenburg ja 42 km etelään Leipzigin valtion Thüringenin.Bussit välillä lentoaseman ja kaksi kaupunkia.Europcar ja Hertz on kaksi autoa sijaitsevien yritysten lentoasemalla.

139593 matkustajia kävi Leipzigin lentoasemalle vuonna 2007. Ryanair ajaa 3 kansainvälisiin kohteisiin, se on Barcelona , Alicante ja Lontoossa .Ryanair on ainoa yhtiö lentää säännöllisiä reittejä pitkin vuotta, mutta on olemassa joitakin tilauslentoja. On myös toinen lentokenttä Leipzigin lähellä, se on Leipzig / Hallen lentoasemalla.

Hotellissa on ravintola ja kauppa Leipzigin lentoasema. Muita palveluja ovat pankkiautomaatit ja matkailuneuvonta. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi