Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Leipzig Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leipzig Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leipzig Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Leipzig Lentokenttä
Autonvuokraus Leipzig Lentokenttä – Kuva: © Lumu

Leipzig-Altenburg Airport (AOC) sijaitsee 6 km kaakkoon Altenburg ja 42 km etelään Leipzigin valtion Thüringenin.Bussit välillä lentoaseman ja kaksi kaupunkia.Europcar ja Hertz on kaksi autoa sijaitsevien yritysten lentoasemalla.

139593 matkustajia kävi Leipzigin lentoasemalle vuonna 2007. Ryanair ajaa 3 kansainvälisiin kohteisiin, se on BarcelonaAlicante ja Lontoossa. Ryanair on ainoa yhtiö lentää säännöllisiä reittejä pitkin vuotta, mutta on olemassa joitakin tilauslentoja. On myös toinen lentokenttä Leipzigin lähellä, se on Leipzig / Hallen lentoasemalla.

Hotellissa on ravintola ja kauppa Leipzigin lentoasema. Muita palveluja ovat pankkiautomaatit ja matkailuneuvonta. Ei ole hotelleja lentoasemalla.