Autovuokraamo Italia

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Italia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Italia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Italia miniopas

Autovuokraamo Italia

Autonvuokraus Italia

Italia (60 miljoonaa asukasta vuonna 2010) sijaitsee Etelä-Euroopassa – erityisesti Välimeren – ja kuuluu Italian niemimaan, ja suuret saaret Sisilian ja Sardinian .Maa on rantaviivaa Joonianmeren Terre Sea, Adrianmeren ja Ligurian Sea (jotka kaikki ovat sidehav Välimeren alueen).

Italia rajojen Itävalta , Ranska , Sveitsi ja Slovenia .Itsenäiset valtiot San Marino ja Vatikaani ovat erillisalueita maassa.

Italian mantereelle on vuoristoista Alpit pohjoisessa Po-joen laaksossa Alppien eteläpuolella ja Apenniinien vuorijonon pohjoisesta etelään. Korkein huippu on Mont Blanc (Monte Bianco), joka sijaitsee niin Italiassa ja Ranskassa (4808 m). On olemassa myös useita suuria tulivuoria Italiassa. Tunnetuin on Etna ja Vesuvius.

Itälä on Alppien ilmasto vuoristoalueilla, mutta muuten maa on pääosin Välimeren ilmasto – varsinkin etelässä.

Italia on tunnettu taiteestaan, ruoka, historia ja kulttuuri – ja maa saa 43 miljoonaa kansainvälistä kävijää vuodessa.Suosituin nähtävyys on Coliseum ( Rooma ) ja rauniot Pompei (muinainen kaupunki sijaitsee Etelä-Napoli)

Suosituin kaupungit Italiassa Roomassa , Milanossa , Venetsiassa , Firenzessä , Napolissa , Palermossa ja Verona .

Pääkaupunki Rooma on 2,7 miljoonaa asukasta ja se sijaitsee keskeisellä maan – 24 km itään Tyrrhenanmeren.Rooma on monia kuuluisia nähtävyyksiä, ja vanha kaupunki on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Italian suurin lentoasema on kansainvälinen Aeroporto di Rooma – Fiumicino (kutsutaan myös “Leonardo da Vinci – Fiumicino Airport”) , joka sijaitsee 35 km ulkopuolellaRooma .

Halpavuokraauto.fi on yksi laaja valikoima autonvuokraus Italia. Kaikki hinnat auton vuokraus Italiassa ovat vastuuvakuutus, rajoittamaton kilometrimäärä, jopa yritysvakuutustoiminnan, varkausvakuutus ja lentoaseman veroa.