Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Campobasso

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Campobasso sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Campobasso miniopas

Autovuokraamo Campobasso
Autonvuokraus Campobasso

Campobasso on pääkaupunki sekä maakunnan Campobasson ja Molisen alueella. Kaupunki sijaitsee maan eteläosassa ja se on noin. 130 km Napoliin etelässä, joka on yksi suurimmista kaupungeista Etelä-Italiassa. Se on noin kaksi kertaa niin kauas länsirannikolle itärannikolla, ja asukasmäärä on arviolta hieman yli 50 000 (2008).

Historiallinen alue tarjoaa vanhoja ja käyttöön rakennuksia. Yksi tunnetuimmista on Castello Monforte on linna, jossa on kuusi tornia, jotka rakennettiin 1400-luvulla, ja jos todetaan edelleen aikaisemmin siirtokuntia. Samalla alueella voi nähdä Chiesa della Madonna del Monte, joka oli ensimmäinen pystytettiin 12. luvulla, ja St. George’s Church ja San Bartolomeo kirkon molemmat vuodelta 1000-luvulla. Viime piiri voi sisältyä luona arkeologinen museo, ja pääsiäisen festivaali järjestetään Misteri.

Napolin lentokenttä kutsutaan myös Capodichino Airport   ja on noin. 80 km päässä kaupungista.