Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ferrara

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ferrara sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ferrara miniopas

Autovuokraamo Ferrara
Autonvuokraus Ferrara

Ferrara on maakunnan pääkaupunki Ferraran asukkaan yli 130 000 (2008). Kaupunki sijaitsee joen Po di Volano joka on sivujoki Po-joki ja se sijaitsee hieman pohjoiseen rannikkoalueen Emilia-Romagnan, joka sijaitsee Koillis- Italiassa. From Ferrara on kyse. 50 km kohti Adrianmeren rannikkoa itään, ja se on hieman yli 50 km Bologna lounaassa.

Ferrara oli tärkeä kaupunki aikana Italian renessanssin, ja monet rakennukset on merkitty tähän mennessä. Estense on yksi tunnetuimpia nähtävyyksiä kaupungin ja liittyi hänen neljä tornia rakennettiin 1300 – ja 1500-luvulla, kun muurit ympäröivät Ferrara on rakennettu 1400 ja on yksi parhaiten säilyneistä seinät Italiassa.Arkeologinen museo sijaitsee Palazzo Schifanoia 15 päivästä luvulla, ja vanha kaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Bologna Airport on noin. 50 km etelään Ferrara ja sitä kutsutaan myös Guglielmo Marconi Airport.