Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Foligno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Foligno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Foligno miniopas

Autovuokraamo Foligno

Autonvuokraus Foligno

Foligno kuuluu maakunnan Perugia Umbrian alueella keskellä pitkänomainen osa Italiaa .Foligno etsii kaakkoon Umbriassa lähellä Marchen alueella ja se on noin. 100 km kohti Adrianmeren rannikkoa itään. Topino Joki virtaa läpi kaupungin ja vuonna 2008 väkiluku on hieman yli 55 000

Foligno oli luultavasti perustettu noin vuonna 700 eKr. Kr ja myöhemmin tehnyt roomalaiset, jotka kutsuivat kaupunkia Fulginiae. Historiallisista rakennuksista voit vierailla St. Mary Infraportas joka on vanhin kirkko Foligno kanssa osia 1000-luvulla, ja aukiot Piazza della Repubblica ja Piazza Duomon vieressä toisiaan. Toreilla, voi käydä useita kauniita rakennuksia katedraalia 1100 ja Palazzo Orfini jossa ensimmäinen painos Danten ”Divina Commedia” oli painettu. Palazzo Trinci taloa arkeologinen museo, museo ja freskoja 1400-luvulta.

Lähin lentokenttä on Sant’Egidio lentokentälle, joka sijaitsee noin. 30 km luoteeseen Foligno.

Suomi