Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rooma Ciampino Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rooma Ciampino Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rooma Ciampino Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Rooma Ciampino Lentokenttä
Autonvuokraus Rooma Ciampino Lentokenttä

Rooman Ciampino lentokenttä sijaitsee 15 km kaakkoon Rooma ja on yksi Rooman kaksi lentokenttää.Bussit ovat loistava tapa saada välillä lentoaseman jaRooman koskevat linja on hyvät yhteydet rautatie-ja maanalaisen verkoston Roomassa.Se on hyvä valinta autovuokraamojen lentoasemalla, kuten Auto Europe, Avis, Europcar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Autonvuokraus ja Targa vuokraus.

Rooman Ciampino lentokenttä avattiin vuonna 1916 ja on yksi vanhimmista lentokentistä maailmassa yhä toiminnassa. Se on yhdistetty sotilas-ja siviilihenkilöstön lentokentälle. 4.788.931 matkustajaa kävi lentokentällä 2008. 10 eri lentoyhtiöiden palveluksessa Rooman Ciampino lentokentälle, erityisesti halpalentoyhtiöt.

Lentokentällä on rajallinen määrä kauppoja, mutta on verovapaa. On olemassa useita baareja ja kahviloita, mutta ei ravintola. Lisäksi lentokentällä on pankki-ja ensiapu-toimisto.
Uusi Hotelli Meeting sijaitsee 1 km päässä lentokentältä.