Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sassuolo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sassuolo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sassuolo miniopas

Autovuokraamo Sassuolo
Autonvuokraus Sassuolo

Sassuolo sijaitsee Emilia-Romagnan, joka sijaitsee Pohjois- Italiassa, lähellä paikkaa, jossa maa ulottuu mereen.Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla alueella, noin 15 kilometrin päässä pääkaupunki Modenan pohjoisessa, sijaitsee joen secchia. Se on noin. 50 km kaupunkiin, Bolognan ja hieman yli 100 km ja Ligurian Sea, joka on osa Välimeren lännessä. Vuonna 2009 asukasluku oli arviolta noin. 40 000 euroa.

Sassuolo ulottuu aina 900: n ja mainittiin ensimmäisen kerran vuonna lähteistä 980 vuotta Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä ja kaupungin suurherttuan palatsi Sassuolo, pystytetään rauniot muinainen linna vuonna 1600. Samassa luvulla palatsi oli koristeltu freskot artisteja, kuten Jean Boulanger ja Agostino Mitelli. Modena voit vierailla Museovirasto Palzzon kanssa museoita ja gallerioita.

Bologna Airport on kansainvälinen lentokenttä, joka on noin. 40 km itään Sassuolo.