Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Venetsia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Venetsia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Venetsia miniopas

Autovuokraamo Venetsia
Autonvuokraus Venetsia

Oletko aikeissa vuokrata auton Venetsiasta? Oletpa menossa lomalle tai työmatkalle, voit säästää aikaa ja rahaa varaamalla vuokra-autosi hyvissä ajoin ennakkoon. Suosittu vaihtoehto on noutaa vuokra-autosi Venetsian lentokentältä autosi ollessa valmiina, kun saavut! 

Lyhyesti Venetsiasta

Venetsia on Veneton maakunnan pääkaupunki, ja se on perustettu vuonna 421. Kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannalla Pohjois-Italiassa. Venetsia tunnetaan parhaiten monista kanaaleista ja vanhasta kaupungista, joiden takia kaupunki onkin yksi Euroopan suosituimpia turistikohteita. Saapuessasi Venetsiaan tuntuu kuin matkaisit ajassa taaksepäin aina 1600-luvun renessanssiin asti. 

Venetsiassa on noin 265 000 asukasta (2014). San Marcon aukio on suosittu nähtävyys, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Markuksen tori. Sieltä löytyy myös kaunis Dogen palatsi. Kaupungissa on lukuisia museoita ja taideinstituutteja, kuten kuuluisa ”Galleria dell’Accademica”. 

Venetsiassa on useita arkkitehtuurisia maamerkkejä. Pelkästään Canal Granden varrelta löytyy yli 200 palatsia, jotka on rakennettu 1100–1700 lukujen välillä, ja alueella on myös Canal Granden vanhin, vuonna 1551 rakennettu ”Ponte di Rialto” -silta. 

Lentokentät

Venetsiassa on kaksi lentokenttää. Marco Polo Airport (VCE) on päälentokenttä, ja se sijaitsee 8 kilometriä kaupungista pohjoiseen. Mikäli tarvitset kuljetusta lentokentältä, voit hypätä bussiin, joka vie sinut rautatieasemalle. Voit matkata kaupungin keskustaan myös veneellä lentokentän satamasta. Lentokentältä löytyy useita autovuokraamoja, kuten Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Sixt, Thrifty, Targa Rent, Italy by car ja Travelcar. 

Jotkut halpalentoyhtiöt operoivat pienemmälle Treviso Airport -kentälle (TSF), joka sijaitsee 20 kilometriä pohjoiseen Venetsiasta. Lentokentältä on 30 minuutin junamatka kaupunkiin, mutta myös sieltä löytyy autonvuokrausta tarjoavia yrityksiä, kuten Europcar, Maggiore, Auto Europa, Avis ja Hertz. 

Liikenne

Italian tieverkosto on hyvin kehittynyt, ja useiden isompien kaupunkien välillä kulkee moottoritie. Joillakin näistä moottoriteistä on tietulleja. Suurin osa moottoriteistä, joita kutsutaan nimellä ”Autostrada”, on hyväkuntoisia. Huomaa kuitenkin, että jotkut pienemmät maalaistiet voivat olla erittäin kapeita ja mutkaisia. 

Nopeusrajoitukset Italiassa ovat taajama-alueella 50 km/h, taajaman ulkopuolella 90 km/h ja 100–130 km/h moottoriteillä. 

Rattijuopumuksen raja on sama 0,5 promillea kuin Suomessa

Useat Italian kaupungeista ovat kieltäneet autoilun kaupunkien historiallisissa keskustoissa. Alueet tunnetaan nimellä ”Zona Trafico Limitado” (ZTL). Niitä valvotaan kameroilla, jotka ottavat kuvan alueella ajavasta autosta ja lähettävät sakon kotiosoitteeseesi autovuokraamon kautta. 

Venetsia on jalankulkijoiden ja gondoleiden kaupunki, joten suurimmat parkkipaikat sijaitsevat keskustan ulkopuolella. Jotkin hotellit kuitenkin tarjoavat pysäköintiruutuja vierailleen. 

Ajovinkkejä

Vuokra-auto antaa sinulle vapauden tutustua alueeseen Venetsian keskustan ulkopuolella omaan tahtiisi, ja voit samalla vierailla Pohjois-Italiassa laajemminkin. 

Voit pistäytyä esimerkiksi hurmaavassa Trevison kaupungissa, joka sijaitsee 32 kilometriä pohjoiseen Venetsiasta. Trevisossa asuu noin 83 000 ihmistä, ja se on paitsi provinssin pääkaupunki, myös kuuluisan muotimerkki Benettonin kotipaikka. 

Trevisossa on useita nähtävyyksiä, kuten hyvin säilyneet 1500-luvulta peräisin olevat kaupungin muurit, 1100-luvun katedraali ja 1200-luvulla rakennettu San Francescon kirkko. Suositeltava vierailukohde on myös Santa Caterinan historiallinen museo. 

Voit ajaa myös Paduan kaupunkiin 39 kilometriä Venetsian länsipuolelle. Padua on yksi Italian vanhimpia kaupunkeja, ja siellä asuu noin 210 000 ihmistä. Yksi kaupungin päänähtävyyksistä on kaunis Saint Anthonyn Basilika. Se on rakennettu 1300-luvulla, ja kohteen taiteellisesta puolesta on vastannut kuuluisa kuvanveistäjä Donatello. 

Paduassa on myös vuonna 1545 perustettu kasvitieteellinen puutarha, jonka sanotaan olevan Euroopan vanhin.