Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Venetsia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Venetsia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Venetsia miniopas

Autovuokraamo Venetsia

Autonvuokraus Venetsia

Venetsia sijaitsee saaristossa kärjessä Adrianmeren pohjoisosassa. Venetsia on pääkaupunki alueen Veneton. Kaupungin katkaisee useita kanavia. 270000 asukkaat asuvat Venetsiassa (2009).

Venetsia on kuuluisa sen kanaviin ja gondolit, ja se on yksi maailman suurimmista nähtävyyksistä. Vuotuinen käyntiä noin. 13-15 miljoona kaupunki. Venetsia on tunnettu myös Venetsian elokuvajuhlilla   Festivaali järjestetään Lido vuosittain.Siellä on myös edelleen Venetsian biennaalissa taiteen tapahtuma joka toinen vuosi.Glassfabrikasjonen Murano ja pitsiä teollisuuden Burano on myös kuuluisa. Kaupunki, kaupunki on museoita Civico Correr ja Gallerie dell’Accademia, sekä useita historiallisia rakennuksia. Pitkin Grand Canal on yli 200 palatseja vuodesta 1100 ja 1700, ja loppu on Piazza San Marco Piazza San Marcon kanssa Doge’s Palace.Vierailijat voivat gondoli ratsastaa pitkin 40 km pitkä kanavat mukaan monet sillat 400. Ponte di Rialto on tutuin.

Marco Polo Airport Aéroport sijaitsee mantereella, kahdeksan kilometrin päässä Venetsian.

Autonvuokraus Venetsia on ainutlaatuinen ja tehokas tapa tutustua tähän suosittu matkailukohde. On hämmästynyt alhaiset hinnat autovuokraamojen ja monenlaisia meidän kokeilla ainutlaatuista käyttäjäystävällistä hakukonetta.

Suomi