Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nola

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nola sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nola miniopas

Autovuokraamo Nola
Autonvuokraus Nola

Nola kuuluu Campanian alueella Etelä-Italiassa ja sijaitsee maakunnassa Napoli, jossa Napolissa sijaitsee. Nola sijaitsee noin 20 km päässä länsirannikolta ja noin. 25 km päässä Napoli, joka on paikalla aivan Thyrrenian rannikolla. Asukasmäärä kaupungin mitattiin yli 30 000 vuonna 2004. Nola on luultavasti vanhin kaupunki alueella ja oli jo kaupungin ympäri vuoden 560 eKr. Kr.

Historiallisista nähtävyyksistä, kannattaa käydä Basilica di San Tommaso pystytetty 200: n AD Kr, että koska se on vanhentunut ja freskoja 800-luvulla. Basilica SS. Apostoli väitettiin pystytettiin vuoden alussa 95 jKr Kr ja myöhemmin uudelleen vuonna 1190 Jotain pois kaupungista voi nähdä roomalaiset rauniot kuten amfiteatteri ja haudat. Aktiivinen tulivuori Vesuvius on vain noin. 15 km etelään Nola, mutta se on noin. 20 km on säilynyt kaupunki Pompeijin.

Napoli Airport sijaitsee lähes 30 km länteen Nola.