Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Salerno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salerno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salerno miniopas

Autovuokraamo Salerno

Autonvuokraus Salerno

Salerno on pääkaupunki maakunnassa Salerno, jossa asuu lähes 150 000 (2009). Salerno sijaitsee Etelä Campanian alueella, joka sijaitsee länsirannikolla, ja se on noin 50 km Napoli ja luoteeseen.Irno Joki virtaa läpi kaupungin ja tyhjentää osaksi Salernonlahti joka johdattaa Tyrrhenanmerta. Kun kaupunki tuli Roman siirtomaa 194 eKr. Kr, sai nimen Salernum.

Historiallinen kaupunki Salerno on yksi parhaiten säilyneistä vanhoista kaupungeista pitkin Italian rannikkoa, ja keskellä kaupunkia seisoo katedraali, joka noteerattiin ensimmäisen kerran 800-luvulla ja on varustettu saarnatuolit 1100. Vuonna 1950 se oli rakennettu kaunis ranta, josta on näkymät vuorille ja erilaisia palmuja. Jos ajaa noin 30 km luoteeseen, tulet tulivuori kaupungin Pompeijin joka oli haudannut tuhka Vesuvius vuonna 79 jKr Kr. Tulivuori itsessään on kyse. 40 km luoteeseen Salerno.

Salerno Costa d’Amalfi Airport sijaitsee lähes 20 km päässä kaupungista.

Suomi