Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Arezzo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Arezzo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Arezzo miniopas

Autovuokraamo Arezzo
Autonvuokraus Arezzo

Arezzo on pääkaupunki Arezzon maakunnan asukkaan noin. 90000 (2009). Kuuluu Arezzo Toscanan alueella sijaitseva kohti Pohjois-Länsi-Italiassa. Arezzo sijaitsee itäisellä alueella, noin 75 km kaakkoon, Firenze, ja se on lähes yhtä kaukana välillä Välimeren rannikkoa länteen ja Adrianmeren rannikolla itään. Arezzo oli tärkeä kaupunki etruskit, jotka hallitsivat aluetta välillä noin. 1200 ja 550 eKr. Kr.

On olemassa useita Rooman kaupungin merkittävissä paikoissa, lisäksi keskiaikainen kaupunki muurit, aukiot ja kirkot. Yksi kuuluisimmista aukioista on Piazza Grande ja palatseja peräisin 1300 ja kirkon Santa Maria della Pieve, joka pystytettiin vuonna 1100. Monia mielenkiintoisia museoita voi vierailla myös roomalainen museo, arkeologinen museo ja koruja museo. Museo Casa de Vasari on talon italialainen taiteilija ja historioitsija Giorgio Vasara, joka asui 1500-luvulla.

Firenzen Peretola Airport omaisuutta ja on noin. 90 km luoteeseen Arezzo.