Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Palermo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Palermo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Palermo miniopas

Autovuokraamo Palermo
Autonvuokraus Palermo

Palermo, Italia viidenneksi suurin kaupunki ja pääkaupunki Sisilian saarella. Sen 687000 asukkaan saaren pohjoisrannikon Välimeren kaupunki on vilkas satama.Tässä on lauttayhteys Italian Napolissa ja Tunisissa.

Palermo on ehkä parhaiten tunnettu mafian kotipaikan. Se on myös paikka, jossa toimintaa Kummisetä elokuvien Francis Ford Coppola on lisätty, samoin kuin elokuva sijainnin elokuvan klassikko Cinema Paradiso. Palermo sijaitsee kauniilla ja miellyttävä ilmapiiri. Se on rikas arkkitehtuuri ja on huomattava matkailuliikenne. Palermo on katalaninspirert katedraali, katakombeissa, Cappuccini katakombit, joissa   muumioitunut alkuasukkaat, jotka ovat säilyneet hyvin.Gesu kirkko on yksi parhaiten säilyneistä. Vuonna Cappella Palatine on kaunis kulta mosaiikit, ja entisen kuninkaallisen kammioon Palazzo dei Normannissa. La Marina promenade johtava La Flora, puisto 1700-luvulta.

Palermo International Airport sijaitsee 32 km länteen kaupungin Punta Raisi.