Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Livorno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Livorno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Livorno miniopas

Autovuokraamo Livorno
Autonvuokraus Livorno

Livorno on provinssin pääkaupunki Livornon ja Toscanassa sijaitsevan Luoteis Italiassa. Toscana sijaitsee vain etelään, kun maa alkaa venyttää Välimerelle ja rannikkoalueiden kaupungin Livorno on yksi tärkeimmistä satamista Italiassa ja raja Ligurianmeri. Valitse kaupunki, vain noin 20 km päässä Pisa pohjoiseen, kunFirenze sijaitsee lähes 100 km itään.Asukasmäärä kaupungin mitataan noin. 160000 (2009).

Suuri osa Livornon tuhoutui toinen World War II, mutta silti jotkut historialliset nähtävyydet ennallaan, kuten linnoitus ja kaupungin muurien keskiajalta. Kauniilla rantapaikalla on inspiraation monia taiteilijoita ja Piazza della Repubblica pidetään kaupungin keskustasta. Giovanni Fattoria museo on taidemuseo, kun taas Yeshiva Marini on omistettu museo juutalaisten historiaa. Köysirata oli ensimmäinen sähköinen raitiovaunu Italiassa ja täytti 100 vuotta vuonna 2008.

Pisan Galileo Galilei Airport on noin. 20 km kaupungin ulkopuolella.