Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mantova

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mantova sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mantova miniopas

Autovuokraamo Mantova
Autonvuokraus Mantova

Mantova on pääoman Mantovan maakunnassa vuonna 2009 ja asui lähes 50 000 Maakunta kuuluu Lombardian alueen, joka on löydetty Pohjois- Italiassa, ja kaupunki sijaitsee keskellä maata.Se on noin. 150 km luoteeseen sekä Milanon ja Venetsian itärannikolla. Mantovan sijaitsee joen Mincio ja siellä on useita järviä, jotka ympäröivät kaupunkia.

Mantova on ikivanha kaupunki, joka vallitsi ennen roomalaiset valloittivat sen noin AD 220 f. Kr, ja vanha kaupunki on säilynyt paljon sen historiallisen luonteen. Varhain 1300-luvulla otti Gonzaga vallan ja uusittu paljon kaupungin arkkitehtuurin koko-luvulla ja että ne kannattajat taide ja kulttuuri. Gonzaga palatsi pidetään yhtenä suurimmista ja kauneimmista palatseista Euroopassa. Arkeologinen museo sijaitsee täällä, ja se on esillä freskoja ja maalauksia muun muassa El Grecon ja Anthony van Dyck.

Veronan lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 25 km kaupungista pohjoiseen.