Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Brescia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brescia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brescia miniopas

Autovuokraamo Brescia

Autonvuokraus Brescia

Brescia sijaitsee Pohjois-Italiassa länteen kuuluisan Gardajärven Lombardian alueella.Brescia sijaitsee jalka Alpeilla, 100 kilometriä itään Milanosta .187000 asukasta Brescia.

Kaupunki tunnetaan parhaiten tuotannon aseita, mukaan lukien kuuluisa Beretta pistoolin. Kaupunki on tunnettu myös ruokailuvälineet. Brescia järjestää vuosittain teollinen näyttely huomattavan suuria. Brescia on paljon kauniita vanhoja kirkkoja ja rakennuksia temppelin kapitolinske, Tempio Capitolino jonka rakensi keisari Vespasianus 72 AD Kruunu ja on nyt museo Roman toteaa. Brescia on muita nähtävyyksiä, Santa Giulia luostari, keskiaikainen palatsi Broletto ja Mille Miglia-museo autoteollisuudelle. Edellinen kilpailut pidettiin täällä.   Se totesi paraati suunnittelija autoa vuosittain. Brescia on hyvä lähtökohta retkiä järvien Iseo ja Garda.

Brescian lentoasemalta Montichiari alueella, 20 km päässä kaupungin Brescian.

Suomi