Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Olbia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Olbia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Olbia miniopas

Autovuokraamo Olbia

Autonvuokraus Olbia

Olbia on satama kaupunki koillisrannikon Sardinian .Kylä on noin. 47000 asukasta (2005). Olbia lauttayhteys Italian kaupungit Genovan , Livornon ja Civitavecchia.

Kaupunki, joka vuoteen 1939 oli nimeltään Terra Nova Pausania, on vanha. Sen juuret kun roomalaiset ja katagenere siirtomaana kaupunki. Maan peltoalasta teki tärkeän kauppapaikan. Vanhassa kaupungissa voi vielä nähdä tänään. Tässä on vanha muurien, roomalainen kylpylä. Rooman kirkko San Simplico peräisin 1100 ovat graniittia ja se on kokoelma Rooman hautajaiset kirjoituksia. Olbia on hyvä utangspunkt niille, jotka haluavat tutustua kuuluisan resorts Smeraldakysten tai vierailla Porto Rotondoor. He voivat nähdä monia arkeologisia löytöjä ja taistella onteloita, kuten Su Monte ja S’Abe.

Olbia Costa Smeralda Airport on noin. viiden kilometrin päässä keskustasta Olbia.

Suomi