Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Catania

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Catania sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Catania miniopas

Autovuokraamo Catania
Autonvuokraus Catania

Catania on jalka Euroopan suurin tulivuori, Etna, on itärannikolla Sisilia. Catania on pääoman maakunnassa sama nimi, sijaitsee Joonianmerellä. Kaupungissa on noin. 313.000   asukasta, on Sisilian toiseksi suurin kaupunki.Lähiöistä on väestöstä miljoona ihmistä. Catania on yksi Italian tärkeimmistä satamakaupungeissa. Tässä viedään hedelmät, viini, mantelit ja puutavaraa.

Catania on kuuluisa barokin arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun. Piazza del Duomo on vilkas paikka tyylikäs suihkulähde, joka on symboli kaupungin.   on myös perusta ostoskatu Etnea.Norman katedraali Norman tyyli ja tutustumisen arvoinen. City of Catania on UNESCO: n maailmanperintöluetteloon yhdessä Val di Noto. Benediktiiniläisluostari San Nicolò aikoinaan Euroopan suurin luostarit. Piazzo Stesicoro on rauniot roomalainen amfiteatteri, Teatro Massimo on kohtauspaikka nuorille.Catania on myös hyvä tukikohta retkille Etna.

Fontanarossan Airport sijaitsee neljä kilometriä keskustasta.