Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sisilia Palermo Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sisilia Palermo Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sisilia Palermo Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Sisilia Palermo Lentokenttä

Autonvuokraus Sisilia Palermo Lentokenttä

Palermo Airport (PMO), joka tunnetaan myös nimellä Falcone-Borsellino lentokenttä ja Punta Raisin lentokenttä sijaitsee 35 km luoteeseen Palermo. Etunimi viittaa kohti kahta mafian vastaiseen tuomariin, joka kuoli vuonna 1992, ja lentokenttä on nimetty. Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä Palermon ja lentokentälle. On olemassa useita bilutleiefimra on tuloaulassa, kuten Europcar, Avis, Hertz ja Auto Europe

4.446.142 matkustajaa vieraili Palermon lentokentälle vuonna 2008. Lentoasema palvelee 13 eri lentoyhtiöiden, joista monet ovat halpalentoyhtiöt.

Palermo Lentokenttä on rajoitettu valikoima tullitta, muutamia kauppoja, kahviloita ja baareja. Muita palveluja ovat pankki, posti, lääkärin toimistossa, apteekki, kappeli ja mahdollisuus lastenhoitoon. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi