Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Cesena

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cesena sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cesena miniopas

Autovuokraamo Cesena

Autonvuokraus Cesena

Cesena sijaitsee maakunnassa Forlì-Cesenan kuuluvan Emilia-Romagnan. Alueella sijaitsee koillisosassa Italia , vain etelään, kun maa ulottuu Välimerellä.Forlì-Cesena raja Adrianmeren, kun kaupunki on kyse. 15 km sisämaahan. Savio Joki kulkee ohi Cesena että on paikalla juurella Apenniinien ja vuonna 2009 kaupungin väestöstä noin. 95 000 euroa.

Cesena, entinen Caesena ja antaa alle etruskit, joka hallitsi alueen välillä 1200 ja 550 eKr. Kr. ja alle roomalaiset, Ca. 200 f. Kr. Vanha kaupunki on viehättävä kaupunki kapeine katuineen ja tuomiokirkko rakennettiin 1400-luvulla. Piazza del Popolo on Palazzo Comunale alkaen 1300, kun taas historiallisen museon muinaismuistolain näyttely tulokset, jotka johtuvat 1300 – ja 1500-luvulla. Kuuluisin nähtävyys on linnoitus Rocca Malatestiana vaikuttava kirjasto, joka sisältää arvokkaita tekstejä.

Lentokentällä Forlì Luigi Ridolfi Airport nimi ja n.. 20 km ulkopuolella Cesena.

Suomi