Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Perugia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Perugia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Perugia miniopas

Autovuokraamo Perugia
Autonvuokraus Perugia

Perugia on kaupunki sijaitsee Keski-Italiassa, Etelä- Firenze ja pohjoiseen Rooma. Se on pääoman Umbrian alueen, joka sijaitsee mäen välillä Tiber laakson ja Trasimenojärvi. Perugia on noin. 153000 asukasta.

Perugia on tunnettu sen suklaan tuotanto, Perugino ja pastat Buitoni. Perugian vanhan kaupungin ja etruskien-roomalainen muuri on osittain säilynyt. Kaupungissa on useita kauniita kirkkoja, kuten pyöreä kirkko Sant ’Angelo kirkolle 500: n ja koristeellinen San Pietro peräisin 900-luvulla. Vuonna Palazzo dei Priori keskiajalta, se on kuuluisa Umbrian maalaus keräämistä. Tässä on vanha laskut kammion Collegio del Cambio koristavat freskot Perugino. Toinen nähtävyys on San Domenico luostari nyt etruskien museo. Under Hill on keskiaikainen rauniot Rocca Paolina 1600-luvulta. Perugia isännöi Umbria Jazz Festival heinäkuun puolivälissä ja suklaa festivaali lokakuussa.

Perugia on pieni lentokenttä, San Egidio, joka on kymmenen kilometrin päässä keskustasta Perugia.