Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Alghero

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alghero sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alghero miniopas

Autovuokraamo Alghero
Autonvuokraus Alghero

Alghero kuuluu Sassarin provinssissa sijaitsevat luoteeseen Sardinian saaren, joka on myös Italian alueella. Kaupunki on kalasatama sijaitsee länsirannikolla ja ulos Välimerellä, noin. 230 km etelään Alghero on alueellinen pääkaupunki, Cagliari. Väestö vuonna 2009 oli hieman yli 40 000 ja määrä on pudonnut noin puoli lähtien 1900-luvun alussa. Alghero on perustettu vuonna 1102, mutta alueella on ollut asutusta jo yli 6000 vuotta.

Monet turistit matkustaa Alghero perusteella historiallisia nähtävyyksiä, kauniita rantoja ja ainutlaatuinen sukellus mahdollisuuksia. Vanha kaupunki ympäröi muuri ja ominaista kapeat kävelykaduilla. On erityisen paljon vanhoja kirkkoja, muun muassa St. Francis, joka alkoi vuonna 1300 ja katedraali 1500-luvulta. Turistit ja sukeltajia ympäri maailmaa mieluummin Alghero koska monet luolissa ja Nereo Cave on luultavasti tunnetuin vedenalaiseen luolaan Välimerellä.

Algheron lentokenttä tarjoaa kansainvälisiä lentoja ja on noin. 8 km kaupungin ulkopuolella.